Tag kørekort i Aalborg til Bil og MC

Kørekort, et lyserødt plastic-kort der giver dig lov til at sætte dig ind bag et rat. Men hos Driving Academy har vi valgt, at DU skal kunne tage kørekort på Business Class - uden at det koster en jetjager.
 
Her er ikke sparet på noget:
- håndplukkede kørelærere
- lækre nye biler
- fede lokaler
- og meget mere lige midt i Aalborg centrum
 
Alt sammen bare for at du kan få dit lyserøde plastic-kort med stil, men det går vi også ud fra er helt i orden med dig!
 
Tjek hjemmesiden ud - og skynd dig så at tilmelde dig!
- Vil du gerne ha' dit kørekort når du fylder 17, så find et hold der starter 9-10 uger inden din fødselsdag.

 Driving Academy
... grund til misundelse

Kørekort i Aalborg med alt inklusiv

Et kørekort giver dig ret til at køre alle slags personbiler. Fra en rusten Volvo til en fed Ferrari. Men før du kan sætte dig bag rattet, skal du gennemgå et praktisk og teoretisk kursus, der kan uddanne dig som bilist. Hos Driving Academy i Aalborg giver vi undervisning i lækre lokaler, vi har nye biler og professionelle og tålmodige kørelærere. Du gennemgår et forløb på omkring ti uger, hvor du både lærer den praktiske del bag rattet, samt trafikregler og førstehjælp, så du kan sendes trygt ud i trafikken.

Kursus på første klasse

Du behøver ikke at køre langt for at tage kørekort hos os. Vi er lokaliseret lige midt i Aalborg, hvor vi tilbyder undervisning i egne lokaler. Driving Academy er kørekort på første klasse, uden at det koster dig ekstra. Vi har veluddannede og håndplukkede kørelærere og nye biler til rådighed til dig, så du kan gennemgå dit forløb, på vej til at blive bilist, under de bedste forhold.

Opnå rabat, hvis I er flere

Hvis I er flere, for eksempel i en klasse, der alle skal til at tage kørekort, kan det godt svare sig at planlægge kursusstart sammen. Vi tilbyder nemlig mængderabat, hvis I kan fylde flere sæder op i vores undervisningslokale. På den måde kan du tage kørekort med nogle du kender og gøre det til en sjov oplevelse at blive bilist sammen med venner eller klassekammerater.

Kørekort i fødselsdagsgave

Hvis du vil være sikker på at have et kørekort i hånden til at kunne tage ud og køre en tur på din 17 års fødselsdag, så sikr dig, at kursusstart ligger mindst ti uger før, du fylder 17. Hvis alt går som planlagt og du består kurset første gang, kan vi garantere dig kørekort på selve dagen.

Forløb

Et kursus hos os er delt op i to dele. Et praktisk og et teoretisk kursus. Det teoretiske kursus foregår som undervisning, typisk om aftenen, ledet af den samme kørelærer, som senere vil sidde bag rattet sammen med dig i det praktiske forløb på kørebanen og de nordjyske veje.

Teori

Til den teoretiske undervisning, vil du lære om trafikregler om sikkerhed og om bilens indretning. Den første gang gennemgår vi hele forløbet, så du er forberedt på, hvad du skal igennem. Du får en grundig introduktion til såvel bil som trafikregler og efter hver undervisningsgang får du lov til at prøve det af i praksis, bag rattet. På den måde bliver du ikke træt af undervisning, men kan tage skridt for skridt, for hver teoretisk viden og overføre det til praktisk kunnen.

Praktisk

Det praktiske forløb foregår i nye biler, først på en såkaldt kravlegård, hvor du kan opbygge selvtillid bag rattet under sikre forhold. Efterhånden som du opbygger mere og mere kunnen bag rattet, fører vi den praktiske undervisning ud på de trafikerede veje. Altid med en kørelærer siddende ved siden af dig, klar til at tage over og hjælpe dig godt igennem hver tur. Du får fire ture af 45 minutter i kravlegården, før vi kører ud i trafikken, hvor du skal lære at begå dig blandt andre trafikanter.

Glatbane

På tidspunktet, hvor du skal ud på de rigtige veje, vil du føle dig godt rustet, fordi du har fået lov til at teste bilen under glat føre, hvor du har oplevet, hvad der sker, når du mister kontrollen over bilen. Det er vigtigt, som forholdsregel, så du er forberedt, når vejene er våde eller glatte efter frostvejr. Træningen i glat føre, foregår på køreteknisk anlæg, lidt uden for Aalborg. Her vil du få lov til at afprøve dine evner, i at styre og rette op under glat føre, i fire gange 45 minutter. Det er nok til at få prøvet teori af i praksis og føle dig sikker på at du nok skal kunne styre bilen, næste gang du kører på glatte eller våde veje.

Eksamen

Efter 29 teoritimer og minimum 14 køretimer, er du klar til at gå til teoriprøve. Teoriprøven foregår i samme lokaler og tager en times tid. Hvis du består, er du klar til at gå videre med køreprøven. Du kan vælge at tage ekstra køretimer, enten før eller efter teoriprøven, så du føler dig helt sikker på at kunne bestå den praktiske prøve også. Du vil undervejs i forløbet få lov til at tage øvelseskøreprøver, så du har en god fornemmelse for, hvad der skal til for at bestå, når det virkelig gælder. Det gælder både i forhold til den teoretiske og den praktiske del. Selve teoriprøven tager lidt under en time og det samme for køreprøven. Ved køreprøven er det ikke længere din kørelærer, du skal køre med, men en certificeret køreprøvesagkyndig. Men bare rolig, du er på dette tidspunkt godt rustet til at køre med enhver passager.

Førstehjælpskursus

Før du kan få dit personlige kørekort i hånden, skal du også gennemgå et førstehjælpskursus, hvis ikke du allerede har et. Et førstehjælpskursus ruster dig til at vide hvordan du skal handle, hvis du er til stede ved et trafikuheld. På Driving Academy kan du tage førstehjælpskursus samtidig med, at du tager dit kørekort. Kurset tager otte timer og deles op i to undervisningsgange. Et praktisk og et teoretisk. Til den teoretiske del undervises du i vigtige huskeregler, der kan betyde forskellen mellem liv eller død i en nødssituation. Du lærer med andre ord, konkret hvad du skal stille op, hvis uheldet er ude. Herefter får du lov til at teste din viden om førstehjælp og genoplivning på en dukke. Ved at afprøve genoplivningsteknikker på en dukke, vil du opleve præcis, hvordan det føles og hvilken teknik, man skal bruge, for at holde liv i et menneske, indtil hjælpen når frem.

Find et hold i dag

Det er let og hurtigt at tilmelde sig et forløb på Driving Academy. Vi kører hold løbende, så du kan blot tage et kig i kalenderen og finde en holdstart, der passer dig. Tilmeld dig online eller kontakt os direkte, hvis I er flere, der gerne vil begynde på samme hold. Hos Driving Academy kan du tage kørekort til både bil eller motorcykel, eller begge dele, hvis du har lyst til det. Husk at medbringe lægeerklæring og et nyt pasfoto ved første kursusgang.